2013. augusztus 13., kedd

Referencia: Biovanne reklámban sminkeltem

Hurrá! Vannak munkák, amik néha "csak úgy" megtalálnak és képesek mosolyt csalni az arcomra egy álló héten át. Ilyen volt a Biovanne Szépségvitamin reklámfilmjének forgatása is. A munkát a Styleonline (www.styleonline.hu) vezető stylistja Petneházy Kata hozta össze, Katával állandó partnerek vagyunk és nagyon szeretünk együtt dolgozni.
Gyönyörű modellem pedig Mihályi Réka énekesnő volt, aki a Group 'n' Swing együttes oszlopos tagja (https://www.facebook.com/groupnswing).
Rékánál kellemesebb és strapabíróbb modellt el sem tudnék képzelni, értem ezt a sokszori sminkigazításra és a nagyon nehéz, többhelyszínes forgatási napra is, mindezt természetesen 38 fokos kániuklában. Alapvetően barna bőrű, mediterrán típus, sokszínűsége lenyűgöző: a végzet asszonya és kislányos típus egyben. Jelen szerepe szerint modern, bájos, természetes és dinamikus városi nőt alakít. A púderszínű ruhákhoz (amik kifejezetten jól mutattak a barna bőrén) egy selyemfényű olajos-bézzsel és szürkéslilával kombinált halvány sminket készítettem. A smink élőben is nagyon jól mutat, filmen pedig mindössze Réka természetes szépségét hívatott fokozni. Nem hivalkodó, nem erőteljes, a kevesebb néha több elvet követve született meg.
Hamarosan előállok egy oktató videóval is, hogy bárki elkészíthesse magának ezt a dögös, de natúr nyári makeup-ot. Addig is, nézzétek meg a fotókat!
Fotók:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése