2013. augusztus 12., hétfő

A jó esküvői smink titka: TOP5 tipp menyasszonyoknak

Az esküvőd valószínűleg életed legfontosabb napja és azt szeretnéd, hogy minden részlet stimmeljen. Rengeteg időt, szervezést és pénzt is megspórolhatsz, ha alaposan utánajársz mit hol és hogyan érdemes beszerezned, megcsináltatnod, megrendelned. A menyasszonyi smink is a kényes kérdések közé tartozik, ezért szeretnélek segíteni néhány egyszerű, ámde nagyszerű tippel.

Tippek esküvői sminkhez:

1. Fordulj sminkeshez! Biztosan anyukád, a barátnőd és a kozmetikusod is szépen sminkel, de valószínűleg mindegyikük túl izgatott lesz a nagy napon és kozmetikusod sincs tisztában a fotóra sminkelés aranyszabályaival. Márpedig rólad fotók is készülnek! Olyan sminkre van szükséged ami élőben és fotón is jól mutat.
2. Csináltass több próbasminket! Ne sminkre, hanem egy fél napra kérj árajánlatot a sminkestől, ezalatt tájékozódj a neked tetsző termékekről, színekről, sminkekről, próbálj ki mindent, készíttess szolídabb és erőteljesebb változatokat is, amiket aztán lefotózhatsz. Aludj rá egyet, később dönts!
3. Legyen tartós, de természetes! Olyan sminket csináltass, ami nappal és este is viselhető, hiszen az esküvőd napfényben kezdődik és éjjel végződik majd. Nem árt, ha izzadság-, könny- és csókálló is, gondolj csak a táncra vagy a megható pillanatokra.
4. A ruha meghatározó! Beszéld meg a sminkessel, hogy milyen ruhában leszel, hiszen az esküvői és a menyecskeruhádhoz is igazodnia kell a sminkednek. Az sem mindegy, milyen a ruha kivágása, hiszen ettől függően a nyakad és a dekoltázsod is láthatóvá és sminkelendővé válhat.
5. Frissíts! Tudd meg a sminkestől, hogyan frissítheted magadnak az általa elkészített sminket a szertartást követően. Állíts össze erre a célra egy elsősegély-neszesszert, ami legyen mindig valamelyik koszorúslányodnál. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése