2013. október 8., kedd

TOP5 tipp az egészségesen ragyogò bőrért

A gyönyörű smink alapja a ragyogò,hibátlan bőr. Összeszedtem az 5 legfontosabb, alapvető tudnivalòt ami könnyen segíthet a bőröd egészségének megòvásában. 

                          


1. Egészséges táplálkozás és belső hidratálás: "az vagy amit megeszel" ezt nem lehet elégszer mondani. A sok folyadék, friss gyümölcsök, zöldségek és úgy általában a mértékletesség meghozzák hatásukat. Nem kell időről időre fogyòkúrával és bonyolult bőrszépítő eljárásokkal küzdened, ha hosszú távon egészségesen étkezel. Sosem késő elkezdeni!

2. Tisztálkodás: kérlek soha de soha ne feküdj le sminkben, ez a fő bűnök legrosszabbika! Mindig (ha nem volt rajtad smink akkor is) tisztítsd meg a bőröd este és hagyd, hogy végezze a dolgát amíg alszol! Ilyenkor méregtelenít és hogyan is tehetné könnyebben,mint "tiszta lappal" indulva.

3. Radír: Hetente vagy két hetente egyszer radírozz vagy tegyél fel egy, a bőr felső rétegéről elhalt hámsejteket eltávolítò pakolást! Frissítsd fel az arcod ezzel, akár a reggeli fogmosás közben, hiszen a legtöbb gyors radír vagy pakolás nem igényel többet 5 percnél...

4. Találj rá az igazira: vagyis válassz a bőrtípusodnak és korodnak megfelelő arckrémet. Bízd a dolgot szakértőre, aki segít a bőrdiagnosztikában és a választásban. Pénztárcátòl függetlenül találhatsz jò krémet vagy a barátnőkkel közösen el is készíthetitek otthon, ha már megtudtad, milyen anyagokra van szüksége a bőrödnek.

5. Tornázz: igen,a ráncok elkerülése érdekében mozgasd meg rendszeresen az arcizmaidat is! Ha kisgyermekes vagy nincs más dolgod, mint grimaszolni egy jòt és nevetni magatokon. Ha egyedul vagy a zuhany alatt vagy az autòban, akkor pedig énekelj jòl artikuláltan és mosolyogj nagyokat. Az arcod és a lelked is meghálálja majd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése